facebook twiter instagram  

Minimalni tehnički uvjeti za stupanje u brak

 

men

Hey žene, uglavnom žene moje drage, 

Muško – ženski odnosi od pamtivijeka su nepresušan izvor za razmatranje…istraživačima, običnim ljudima, nama samima… Davnih smo dana već zaključili da ne mislimo ISTO. Što sam starija, sve više vidim da, nažalost, ne mislimo nekad ni približno. Mnogo je toga što muškarce razlikuje od žena i obrnuto. Da. Puno i previše, ponekad…a ponekad Vam toliko zavidimo na jednostavnosti i ležernosti prema životu da to nije normalno. Danas bi se prije stupanja u brak, ili zajednicu dvoje ljudi…zaista trebalo razmisliti o uvođenju minimalnih tehničkih uvjeta. Hoćemo referendum ? ( To je sad “IN” )? Znaš ono, ono što ti treba kako bi uopće mogao otvoriti neku firmu ( atesti i slično )…e, pa to ! Minimalni tehnički uvjeti za stupanje u brak. :) Na taj način bi se izbjegle mnoge stvari, mnoge nedoumice, svađe, prepirke i gunđanja.

 

Pod tim mislim na sljedeće: Muškarac mora pod broj jedan prihvatiti da žena nije njegova SLUŠKINJA. Dakle, ako se ženimo…ne radimo to zbog toga da netko skuplja naše smrdljive čarape po stanu, i da zatvara gel ili kaladont umjesto nas. Daj minimalno od sebe. Onoliko koliko su osnove dobra ponašanja. Da sutra moraš zavesti Sharon Stone sigurno joj ne bi pred nos servirao svoje trule i ugažene čarape, nego bih ih galantno uklonio s nogu, te ih potom proprao. Pokupi, digni, pospremi za sobom prljavi tanjur barem do sudopera. Uvijek pomisli da je tek zavodiš…jer taj papir o braku, koliko god se mi trudili nijekati, nažalost…ipak „ UZIMA STVARI ZDRAVO ZA GOTOVO “.

(Moja je, i sada me „ laganini “ boli ona stvar. Imam je. Neka proba otići ako se usudi). DRUGO: Žena nije Tvoja MATER/MAJKA/MAMA. Niti će ikada biti. Niti će se ikada ponašati kao Tvoja mamica prema Tebi. Imaš jednu majku koja ti je dala život, odgojila te, dignula na noge, i Tvoja žena nije replika Tvoje mame. Ona je formirana osoba sa svojim stavovima, mišljenjima i željama. Uspoređivanje sa mamom, tipa: Moja mama to nikad ne bi tako…ili bi onako…samo može pogoršati stvar i u ženi probuditi Zmaja. TREĆE : Znamo da ste ćoravi, i da nemate moć zapažanja, ali jeb… ‘ sunce…ako ne vidiš majonezu frižideru, pomakni stvari, pregledaj…sigurno je tu. Nije ju pojeo miš. Ja ne vidim dobro : Je zapravo sinonim za : JEB.. MI SE NE DA TRAŽITI jer sam lijen, i na televiziji je moja serija…budeš ti umjesto mene, ženo draga…dakle… potrudi se da nađeš BEZ da nemoćno zavijaš ispred frigga kao kakav klinac iz 3.c razreda. Sljedeće: GDJE MI JE….? Minimalni tehnički uvjet koji bi spriječio mnoge stvari. Nema toga pitanja. Ono ne bi trebalo postojati. Ako ti ne znaš „ gdje ti je “, zašto misliš da bi ona trebala znati. Je li ona Vera Čudina? Da li ona ima kristalnu kuglu pa može vidjeti gdje su Tvoji ključevi ili daljinski upravljač? Koliko mi žene često pitamo Vas gdje su nam čarape, maskara ili turpijica za nokte. Nikad. Ili gotovo nikad. Tražimo kao sumanute dok ne nađemo. PETO: Minimalni tehnički uvjet koji muškarac MORA prihvatiti da bi uopće mogao biti sa ženom u iskrenu i skladnu odnosu: Žena nije kurva niti rasplodna kobila. Ne mora uvijek biti spremna za seks. Ne može od umora ponekad nit stajati na nogama, a na Vama je da to shvatite, dragi muškarci. Iako ste Vi uvijek spremni, i nema toga što Vas može zaustaviti da demolirate krevet ( pa čak ni bolest niti nemoć), mi nažalost…ne možemo funkcionirati ako smo UMORNE. Ne da nam nije do sexa, nego samo želimo leći u svoj topli krevet.

Zanimljivo istraživanje kaže da bi 65 % žena navečer, radije leglo u krevet, nego imalo seks sa partnerom. ŠESTO: Nisi papak ako pomogneš oko kuće. Operi suđe, neće ti se osušiti ruka. Nažalost, poznajem vrlo malo muškaraca koji pomognu doma. Ima ih, ali su rijetki. Ovi ostali: sjedi drvo na drvo. On misli da je papak ako opere suđe ili usiše stan. WRONG! Papak si ako ostaviš SVE ženi na grbači. Pomozi, dohvati, operi…posiši stan jednom u 365 dana…žena će ti biti zahvalna i voljet će te više ( DA!! SVIM SVOJIM PRIJATELJICAMA ĆE SE POHVALITI DA SI JOJ POMOGAO: 100 % istina)- i ti ćeš ispasti najbolji muž na svijetu. SEDMO: Stupanjem u brak, neke stvari nikad više neće biti iste. Ako želiš najbrže moguće izgubiti svoju ženu, samo idi van. Slobodno. Pij. Laži. Varaj. Ako želiš imati obitelj, zadovolji minimalni tehnički uvjet: Idi van, ali sa svojom ženom. Muške zabave, poker, striptiz. . . neće baš dobro proći u Tvojemu braku. Kako biste se Vi osjećali da mi odlazimo tako, i ostavljamo Vas same sa djecom? Jadno i poniženo-…je li tako ? E, pa tako je i nama…dakle, ponašaj se onako kako bi htio da se prema Tebi ponaša Tvoja žena… OSMO: Žena je supruga, ali je isto tako i majka. Ne budi ljubomoran na svoje dijete. Te dvije ljubavi su potpuno različite. Nikada te neće voljeti kao svoje dijete, niti će svoje dijete ikada voljeti kao Tebe. Pokušaj se uključiti u odgoj svojega djeteta najviše što možeš. Većinu radimo mi žene, naravno…ali ne zatvaraj oči. Puno je toga i na Tebi. Moraš biti otac. Znamo da ste vi u poslu, i da ste jadni umorni od svega…ali i mi smo nekad umorne od svega, a moramo i dalje raditi i živjeti. Nitko nas ne pita, a najmanje naše dijete – možemo li i da li smo umorne. DEVETO: Voli je svim svojim srcem. Postupcima, a ne riječima ili poklonima…. Ima još toliko toga što bih mogla napisati, ali jednostavno…mislim da je ovo najbolje napisati za kraj. Mnogi muškarci samo trube koliko vole svoje žene, ali apsolutno niti jedan njihov postupak se ne poklapa sa tim riječima. Volim te se čini. Volim te se čini u svakomu trenu, u svakoj minuti, u svakoj sekundi svojega postojanja. A pitate se sigurno što je sa minimalnim tehničkim uvjetima za žene?

Pa Vi znate da smo mi savršene, pa skoro da i nemamo mane. Mi samo moramo više šutjeti, manje misliti i gledati u Vas kao u Bogove. Točka.

Vjerujem da bi to zadovoljilo svakog muškarca. … druge mane…mi… ionako nemamo.??

Drage cure, žene, majke, dame, gospođe,

volim Vas puno

P a o l a

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Paola © 2016. All Rights Reserved.